Foto van Hanneke Palma-Wouda

Over Wouda Training & Coaching

Hanneke Palma-Wouda (1969)

Wouda training & coaching staat voor deskundige en motiverende communicatie trainingen in non-profit organisaties. Met mijn achtergrond in de zorg en onderwijs spreek ik als trainer ook vanuit eigen ondervinding. Effectieve communicatie, goede samenwerking en plezier in het werk staan centraal.

Na mijn HBO opleiding werkte ik een aantal jaren in de zorg als verpleegkundige en als anesthesiemedewerker. Vanaf 2004 combineerde ik het werken op het operatiecentrum met het verzorgen van onderwijs als kerndocent. Na het volgen van een post HBO opleiding tot coach en een trainersopleiding werd ik in 2008 docent en trainer communicatie en samenwerking voor verpleegkundige vervolgopleidingen.

In 2009 ben ik mijn eigen coach & trainingsbureau gestart voor teamtrainingen en het coachen van medewerkers. Enthousiast, concreet en praktijkgericht zijn sleutelwoorden voor mijn werkwijze.

In mijn trainingen maak ik onder andere gebruik van inzichten van het WaardenManagement (Dr. Clare W. Graves) en de transactionele analyse (Eric Berne).

Wouda Training & Coaching is aangesloten bij het trainerscollectief Trainers Noord en werkt voor agressietrainingen ook samen met Trainingsbureau Zwarte Zwaan.